Menü Bezárás

Reggeli a hídon, este pedig vár a bulinegyed

Budapesten nincs egy talpalatnyi zöld terület sem és nem lehet élvezni a vízpart melletti hűsölést? Unalmas és túl meleg van? Egy tökéletes nap programjai után ezt garantáltan újragondolod.

Kezdd a napot egy piknikkel a Szabadsághídon. Mi eshetne jobban, mint a hídon ücsörögve elmajszolni a reggelid és gyönyörködni a kilátásban? Folytasd a felfedezőutat a Gellért-hegyen! Reggeli testmozgásnak sem utolsó kilátóról kilátóra sétálni, lefelé pedig ne szalaszd el a környező utcákban megbúvó varázslatos villákat és a Filozófusok kertjét, ahol akár egy közösségi jógaórán is részt vehetsz vagy elővehetitek a frizbit és órákig játszhattok a fák hűvös árnyékában. Hogy kényelmesen és új szemszögből láthasd a környéket, pattanj fel valamelyik Hop-on Hop-off városnéző buszra, ami pont ezt az útvonalat járja be.

Ha nem bírod víz nélkül irány a Lukács: kinti medencéje mellett napozhatsz, bent pedig rákészülhetsz az estére egy kis tisztító szaunázással.
Ha már kiáztattad magad, elérkezett az idő, hogy a Margit-szigetre indulj, hogy élvezhesd a klasszikusokat a zenélő szökőkút mellől. Az az igazi, ha egy lángost is betolsz közben.

Ha látni akarsz valami Woody Allen filmeket idézőt, sétálj a Margit híd lábához, és pillants a Dunára olyan szemszögből, mint még soha. A környéken jó kávét és kiülős teraszokat is találsz akár a budai oldalon, akár Pesten. Nincs is jobb, mint fröccsözni egyet a Pozsonyin! Zenét is hallgatnál? Van rá tippünk. Nincs ahhoz fogható, mint egy kellemes nyárestén koktélozni a Pontoonon a rakparton, és élvezni a koncerteket! Ha pedig tovább buliznátok, irány a bulinegyed, vár a Fogasház, és több tucat romkocsma.

 

A legjobb hír, hogy mindezt az új, a belföldi turisták igényeihez szabott Restart Budapest Card szolgáltatásaival most extra kedvezményesen megtehetjük. A kártyához szuper, fix áras hotel ajánlatok is tartoznak; akár már 12 ezer Ft/ éjszakáért találhatunk szállást, de élvezhetjük azt az egyedülálló ajánlatot is, amely magában foglal egy két fős, 5 csillagos szállodai szobát, mindössze 30 ezer forint/éjszaka áron.

Ráadásul ingyen közlekedhetünk a Hop-on Hop-off járatokkal is a célpontok között, és jobbnál jobb helyeken ehetünk, rengeteget spórolva ezzel. A legjobb fürdőkbe és strandokra a kártya szintén ingyen belépést biztosít egy alkalommal! Segítségével ráadásul nem csak remekül szórakozhatunk, de jót is teszünk a helyi vállalkozásokkal, amik hősiesen átvészelték a karantén időszak

Felfedezésre váró helyek és programok

RESTART BUDAPEST CARD

ISMERD MEG BUDAPEST ÚJ ARCÁT, VEDD MEG A KÁRTYÁT MOST!