Menü Bezárás

Új kedvezménykártyát készített a Budapestre látogatóknak a Budapest Brand Nonprofit Zrt. Összegyűjtöttük a leggyakrabban felmerülő kérdéseket ezzel kapcsolatban.

Ugyanazokra a szolgáltatásokra érvényes a klasszikus 48 órás Budapest Card és a Hello Budapest Card ?

A Hello Budapest Carddal minden olyan ingyenes és kedvezményes szolgáltatás elérhető, amit tartalmaz a klasszikus 48 órás Budapest Card is. A Hello Budapest Card esetében ezen szolgáltatások listája egészül ki 1-1 ingyenesen igénybe vehető történelmi gyógyfürdő és strandfürdő belépőjeggyel, illetve a kedvezményes szállodai szobafoglalással (2+1 akció).

Meddig érvényes a Hello Budapest Card városkártya?

Az első használattól 48 órán keresztül nyújt ingyenes és kedvezményes szolgáltatásokat.

Amennyiben kártyáját az akcióban részt vevő szállodák egyikében veszi át, a szállodai kedvezménycsomag igénybe vételekor, a szállodai bejelentkezésnél is leolvassák a kártyát és elkezdődik a 48 órás érvényességi idő. 

Hogy juthat hozzá a turista a Hello Budapest Cardhoz?

Ez a kedvezményes kártyatípus a budapestinfo.hu webshop oldalán, a City Center Városháza Park Hütte BUDAPESTINFO turista információs irodában a Liget Látogatóközpont BUDAPESTINFO turista információs irodában, a BKK jegypénztáraiban, valamint néhány vidéki Tourinform irodában vásárolható meg.

Online vásárlás után a BUDAPESTINFO turista információs irodákban, illetve az akcióban résztvevő szállodák recepcióján is kézhez kaphatja a vendég a kártyát.

Mennyibe kerül a Hello Budapest Card városkártya? 

A Hello 48H Budapest Card ára: bruttó 15.400 Ft.

Milyen kedvezményes szállodai tartózkodást biztosít a Hello Budapest Card és hogyan lehet a szállodába szállást foglalni?

A Hello Budapest Card tulajdonosok számára a szerződött szállodák a 2022.07.01 – 2023.01.31. közti időszakban (kivéve az egyes szállodák által kizárt napokon) 2+1 akciót kínálnak, vagyis 2 éjszaka foglalása esetén a programban résztvevő szállodák a harmadik éjszakát ingyenesen adják.

Amit ezzel kapcsolatban tudni érdemes: a konstrukció igénybevétele esetén a vendégnek magának kell lefoglalnia a szállodai szobát, kizárólag közvetlenül a szállodánál, a honlapunkon feltüntetett e-mail címen vagy telefonszámon keresztül.

Javasoljuk, hogy aki élni szeretne a lehetőséggel, az minimum 7 nappal a tervezett látogatás előtt keresse fel a kiválasztott szállodát, hogy a foglalását biztosíthassa a Hello kártyával.

Melyik budapesti strandhoz nyújt ingyenes belépést a kártya? 

A Hello Budapest Card egyszeri ingyenes belépésre jogosít.

Az alábbi strandfürdők közül az elsőnek választottra INGYENES a belépés egy alkalommal a Hello Budapest Card városkártyával: Palatinus , Római Lido, Csillaghegyi Árpád Forrásfürdő, Paskál Gyógy- és Strandfürdő, Pesterzsébeti Jódos-Sós Gyógy- és Strandfürdő és Pünkösdfürdői Strandfürdő.

Melyik budapesti történelmi gyógyfürdőhöz nyújt ingyenes belépést a kártya?

Az alábbi fürdők közül az elsőnek választottra INGYENES a belépés egy alkalommal a Hello Budapest Card városkártyával: Szt. Lukács Gyógyfürdő és Uszoda, Széchenyi Gyógyfürdő és Uszoda, Szt. Gellért Gyógyfürdő és Uszoda, Dandár Gyógyfürdő és Rudas Gyógyfürdő és Uszoda (Ez utóbbi nem minden nap koedukált!).

HELLO BUDAPEST CARD

ISMERD MEG BUDAPEST ÚJ ARCÁT, VEDD MEG A KÁRTYÁT MOST!