Menü Bezárás

Új kedvezménykártyát készített a Budapestre látogatóknak a Budapest Brand Nonprofit Zrt. a főváros hivatalos turisztikai, kulturális és marketing szervezete. Összegyűjtöttük a leggyakrabban felmerülő kérdéseket ezzel kapcsolatban.

Ugyanazokra a szolgáltatásokra érvényes a klasszikus 48 órás Budapest Card és a Restart Budapest Card ?

A Restart Budapest Carddal minden olyan ingyenes és kedvezményes szolgáltatás elérhető, amit tartalmaz a klasszikus 48 órás Budapest Card is. A Restart Budapest Card esetében ezen szolgáltatások listája egészül ki 1-1 ingyenesen igénybe vehető történelmi gyógyfürdő és strandfürdő belépőjeggyel, illetve a kedvezményes szállodai szobafoglalással (2+1 akció).

Meddig érvényes a Restart Budapest Card városkártya?

Az első használattól 48 órán keresztül nyújt ingyenes és kedvezményes szolgáltatásokat.Budapest látkép

Budapest látkép
Szerzői jog: Soós Bertalan

Amennyiben kártyáját az akcióban részt vevő szállodák egyikében veszi át, a szállodai kedvezménycsomag igénybe vételekor, a szállodai bejelentkezésnél is leolvassák a kártyát és elkezdődik a 48 órás érvényességi idő. 

Hogy juthat hozzá a turista a Restart Budapest Cardhoz?

Ez a kedvezményes kártyatípus a budapestinfo.hu webshop oldalán, a Budapestinfo Point irodákban (Deák tér, Reptér 2A és 2B terminál), a BKK jegypénztáraiban, valamint néhány vidéki Tourinform irodában vásárolható meg.

Online vásárlás után a felsorolt Budapestinfo Point irodákban, illetve az akcióban résztvevő szállodák recepcióján is kézhez kaphatja a vendég a kártyát.

Online vásárlás után a felsorolt irodákon kívül, a részt vevő szállodák recepcióján is kézhez kaphatja a vendég a kártyát.

Mennyibe kerül a Restart Budapest Card városkártya? 

A Restart 48H Budapest Card ára: 9990 Ft + 1500 Ft extra szolgáltatási csomag, azaz bruttó 11.490 Ft.

Mennyiért és hogyan lehet szállodába szállást foglalni? 

A Restart Budapest Card tulajdonosok számára a szerződött szállodák a 2021.06.01 – 2022.01.31. közti időszakban (kivéve az egyes szállodák által kizárt napokon) 2+1 akciót kínálnak, vagyis 2 éjszaka foglalása esetén a programban résztvevő szállodák a harmadik éjszakát ingyenesen adják.

Amit ezzel kapcsolatban tudni érdemes: a konstrukció igénybevétele esetén a vendégnek magának kell lefoglalnia a szállodai szobát, kizárólag közvetlenül a szállodánál, a honlapunkon feltüntetett e-mail címen vagy telefonszámon keresztül.

Javasoljuk, hogy aki élni szeretne a lehetőséggel, az minimum 7 nappal a tervezett látogatás előtt keresse fel a kiválasztott szállodát, hogy a foglalását biztosíthassa a Restart kártyával. Last minute foglalásokra a kedvezmény nem érvényesíthető.

Melyik budapesti strandhoz nyújt ingyenes belépést a kártya? 

A Restart Budapest Card egyszeri ingyenes belépésre jogosít.

Az alábbi strandfürdők közül az elsőnek választottra INGYENES a belépés egy alkalommal a Budapest Card Restart városkártyával: Palatinus , Római Lido, Csillaghegyi Árpád Forrásfürdő, Paskál Gyógy- és Strandfürdő, Pesterzsébeti Jódos-Sós Gyógy- és Strandfürdő és Pünkösdfürdői Strandfürdő.

Melyik budapesti történelmi gyógyfürdőhöz nyújt ingyenes belépést a kártya?

Az alábbi fürdők közül az elsőnek választottra INGYENES a belépés egy alkalommal a Budapest Card Restart városkártyával: Lukács, Széchenyi, Gellért, Dandár, Rudas (Ez utóbbi nem minden nap koedukált!). 

 

Felfedezésre váró helyek és programok

RESTART BUDAPEST CARD

ISMERD MEG BUDAPEST ÚJ ARCÁT, VEDD MEG A KÁRTYÁT MOST!