Menü Bezárás

Új kedvezménykártyát készített a Budapestre látogatóknak a Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ. Összegyűjtöttük a leggyakrabban felmerülő kérdéseket ezzel kapcsolatban.

Ugyanazokra a szolgáltatásokra érvényes a klasszikus 48 órás Budapest Card és a Restart Budapest Card ?

Nem. A klasszikus 48 órás Budapest Carddal ingyenes tömegközlekedést lehet igénybe venni, a Restart Budapest Card dal nem! Helyette a Restart Budapest Carddal a piros és zöld színű (Citysightseeing Budapest, Program Centrum) Hop on Hop off buszokat ingyenesen használhatja a kártya birtokosa. Tervezett nyitás: július 15-től
A többi szolgáltatás tekintetében, minden további ingyenes és kedvezményes szolgáltatás, ami elérhető a klasszikus 48 órás Budapest Carddal, az elérhető a Restart 48h Budapest Carddal is, valamint további ingyenes strandfürdő és történelmi gyógyfürdő belépőjegy is.

Meddig érvényes a Restart Budapest Card városkártya?

Az első használattól 48 órán keresztül nyújt ingyenes és kedvezményes szolgáltatásokat.Budapest látkép

Budapest látkép
Szerzői jog: BVA – Soós Bertalan

Amennyiben kártyáját az akcióban részt vevő szállodák egyikében veszi át, a szállodai kedvezménycsomag igénybe vételekor, a szállodai bejelentkezésnél is leolvassák a kártyát és elkezdődik a 48 órás érvényességi idő. 

Hogy juthat hozzá a turista a Restart Budapest Cardhoz?

Ez a kedvezményes kártyatípus a budapestinfo.hu webshop oldalán, valamint a Budapestinfo Point irodákban (Deák tér, Hősök tere, Reptér 2A és 2B terminál) vásárolható meg és át is vehető. 

Online vásárlás után a felsorolt irodákon kívül, a részt vevő szállodák recepcióján is kézhez kaphatja a vendég a kártyát.

Mennyibe kerül a Restart Budapest Card városkártya? 

A Restart 48H Budapest Card ára: 9990 Ft + 1500 Ft extra szolgáltatási csomag, azaz bruttó 11.490 Ft.

Mennyiért és hogyan lehet szállodába szállást foglalni? 

A Restart Budapest Card tulajdonosok számára a szerződött szállodák 2020. 07. 01. – 2020. 12. 31. közti időszakban (kivéve karácsony napjai és szilveszter napja) 2 főre, 2 éjszakára, reggeli nélkül, az alábbi bruttó árakon kínálnak szolgáltatást:

  • 3 csillagos szállodai szoba esetén 12.000 Ft/éj, azaz 24.000 Ft,
  • 4 csillagos esetén 20.000 Ft/éj, azaz 40.000 Ft,
  • 5 csillagos esetén 30.000 Ft/éj, azaz 60.000 Ft-ért ajánlanak szállást.

Amit ezzel kapcsolatban tudni érdemes: a konstrukció igénybevétele esetén a vendégnek magának kell foglalnia a szállodai szobát, kizárólag közvetlenül a szállodánál (A szállásfoglalási portálon jegyzett szobákra nem érvényesíthető a csomagár). A szállodák ezen a kedvezményes áron egy kontingenst biztosítanak, ezért javasoljuk, hogy aki élni szeretne a lehetőséggel, az minimum 7 nappal a tervezett látogatás előtt keresse fel a kinézett szállodát, hogy a foglalását biztosíthassa a Restart kártyával, a kedvezményes csomagáron. Last minute foglalásokra a kedvezmény nem érvényesíthető.

Melyik budapesti strandhoz nyújt ingyenes belépést a kártya? 

A Restart Budapest Card egyszeri ingyenes belépésre jogosít.

Az alábbi strandfürdők közül az elsőnek választottra INGYENES a belépés egy alkalommal a Budapest Card Restart városkártyával: Palatinus , Római Lido, Csillaghegyi Árpád Forrásfürdő, Paskál Gyógy- és Strandfürdő, Pesterzsébeti Jódos-Sós Gyógy- és Strandfürdő és Pünkösdfürdői Strandfürdő.

Melyik budapesti történelmi gyógyfürdőhöz nyújt ingyenes belépést a kártya?

Az alábbi fürdők közül az elsőnek választottra INGYENES a belépés egy alkalommal a Budapest Card Restart városkártyával: Lukács, Széchenyi, Rudas (Ez utóbbi nem minden nap koedukált!) fürdőből szintén szabadon választható egy, amelybe ingyenes a belépés egy alkalommal.

Milyen további kedvezményeket nyújt a 48 órás Restart Budapest Card a klasszikus 48 órás Budapest Card-hoz képest?

A kedvezményes szálloda, ingyenes történelmi gyógyfürdő és strand belépő mellett, ingyenes Hop-on hop-off szolgáltatást is tartalmaz.

Felfedezésre váró helyek és programok

RESTART BUDAPEST CARD

ISMERD MEG BUDAPEST ÚJ ARCÁT, VEDD MEG A KÁRTYÁT MOST!