Menü Bezárás

Pörgés és városnézés:

merülj el az igazi pesti hangulatban!

Tökéletes kétnapos program, ha a nagyvárosi pörgésért érkezel Budapestre

Kinek ajánljuk?

Kortól függetlenül mindenkinek, aki az igazi nagyvárosi zsongást keresi, szívesen merül el a budapesti éjszakában, és az átbulizott nap után is örömmel vág neki egy újabb hasonló kalandnak.

VALÓDI NAGYVÁROSI FORGATAG

Városnézés Trabanttal

ESTI Pörgés a HARD ROCK CAFÉBAN

lazulás a lupa beach-en

főzőkurzus a Chefparade-ben: valódi nagyvárosi forgatag

1.NAP

Első program

Kezdjétek a budapesti felfedezést egy Trabant volánja mögött! A Go Trabi Go bérelhető, kétütemű autócsodáival egészen egyedi élmény a budapesti városnézés. Mit gondoltok, tényleg papírból készült a Trabant, avagy a Papír Jaguár?

Megnézem

Második program

A volán mögül kiszállva jöhet egy pohár ital? Látogassátok meg a Dandár utcai Unicum Házat! A recept titkát nem fogjátok megtudni, de élményekkel gazdagon távoztok. Ki kiáltott fel így: Das ist ein Unicum?

Megnézem
Sziklakórház Atombunker Múzeum

Kiemelt program

A Sziklakórház Atombunker Múzeumban a Budai Vár alá hatolhattok be. A 20. századi történelem mozgalmas epizódjával ismerkedhettek. Tudjátok, hogy melyik magyar filmet forgatták itt?

ÉnBudapestem Tipp

Ha még bírjátok szusszal a Hard Rock Café után, vegyétek be magatokat a budapesti romkocsmák különös világába a szomszédos VII. kerületben!

Esti program

Magyarország első és eddig egyetlen Hard Rock Caféját Budapesten találjátok. Lángoljanak a gitárok, dübörögjön a lábdob, vegyüljetek el a kemény rock és a remek burgerek világában!

Megnézem

2.NAP

Első program

Egy egykori bányatóból Budapest „tengerpartja” lett: a Budakalász melletti Lupa Beach. Türkiz víz a Pilis hegyei és a Duna között. Itt mindent lehet, ami vizes dolog: wakeboard, búvárkodás, SUP vár rátok.

Megnézem

Második program

Azt eszitek, amit főztetek, ha elmentek a Páva utcai Chefparade-hez egy fözőkurzusra. Csapatmunkában dobhatjátok össze akár a legkülönlegesebb ebédet magatoknak és remekül szórakoztok.

Megnézem
Amazing Metal Art Gallery

Kiemelt program

Dohány utcai Amazing Metal Art Galleryben megtudhatjátok, hogy mi minden készülhet fémhulladékból; robot, sárkány, gyík és megannyi minden más.

ÉnBudapestem Tipp

Ha a Duna parton vagytok, szálljatok fel a világhírű budapesti „városnéző” villamosra, a 2-re, az összes „klasszikus” látnivaló mellett elmegy.

Esti program

Nyissátok a budapesti estét egy zenés-vacsorás esti, dunai sétahajózással a Vigadó térről indulva! Kitűnő hangolódás lehet az est folytatásához.

Megnézem