Menü Bezárás

Izgalom a gyerekeknek, feltöltődés nektek

Tökéletes kétnapos program, ha a gyerekekkel feltöltődni jöttök Budapestre

Kinek ajánljuk?

Nektek, akik szeretnétek eltelni a nagyváros megannyi, aktív csodájával; legyetek felnőttek vagy gyerekek. Nektek, akik fel tudtok attól töltődni, ha a gyerekek izgalmában osztoztok.

a gyerekek is és ti is feltöltődtök

Izgalmak a Vasúttörténeti Parkban
A TERMÉSZETTUDOMÁNY CSODÁI CSODÁK PALOTÁJÁBAN
Reflexteszt a FLIPPERMUZEUMBAN
A GYEREKEK ÉS A TI FELTÖLTŐDÉSETEKRE IS

1.NAP

Első program

Akár vonattal érkeztek a budapesti hétvégére akár nem, látogassatok ki a Vasúttörténeti Parkba, a Tatai útra! Az egykori Északi Fűtőház területén több mint száz veterán vasúti jármű, eszköz vár rátok és akár hajtányozhattok is! De vajon mennyi idő volt üzemi hőmérsékletre fűteni egy 424-est?

Megnézem

Második program

Jól esne valami harapnivaló? A belvárosi Molnár’s Kürtőskalácsnál mindenki talál kedvére való ízű kürtőskalácsot. Vajon mi köze a kalácsnak a kürtőhöz?

Megnézem
Budapesti Flippermúzeum

Kiemelt program

Na, kinek a leggyorsabbak a reflexei a családban? Teszteljétek le a Budapesti Flippermúzeumban, ahol a legmenőbb régi flippereken játszhattok kedvetekre!

ÉnBudapestem Tipp

Szórakoztató történelemóra: ha elmajszoltátok a kürtőskalácsot, a közeli téren szemeteket a földre szegezve egy hatalmas térképről megtudhatjátok, hogy mit adtak nekünk egykor a rómaiak.

Esti program

Vacsora előtt még belefér egy Időcsapda? Az Időcsapda az a szabadulószoba, ahol az egész család problémamegoldó képességére szükség lesz. Tudtátok, hogy a szabadulószoba bár japán találmány, Budapesten csiszolódott tökéletesre?

Megnézem

2.NAP

Első program

Kezdjétek a napot a Bécsi úti Csodák Palotájában! Csodák nincsenek, de mindenre van magyarazát. Itt mindenki megszereti a fizikát. Sőt, anya és apa is felfrissítheti a tudását.

Megnézem

Második program

Tudtátok, hogy a budapesti az egyik legösszetettebb magyarországi barlangrendszer? Szálljatok alá a Pál-völgyi-barlangba! Csodás természeti formákat fogtok látni kristálytiszta levegőben.

Megnézem
Bringóhintó

Kiemelt program

A Margitszigetnek számos titka van. Fedezzétek fel őket a Bringóhintón! Közös családi tekerés; figyeljetek oda, hogy apa is rendesen tekerjen!

ÉnBudapestem Tipp

Ha már bevállaltátok a Pál-völgyi-barlangi túrát, szálljatok buszra, majd sétáljatok fel a Hármashatár-hegyre: az egyik legszebb budapesti kilátás vár rátok.

Esti program

Buszozzatok a Dunán! A Riverride különös járműve se nem busz, se nem hajó, hanem mindkettő. Nagyon menő, amikor a rámpáról a több tonnás vízibusz a vízbe csobban.

Megnézem