Menü Bezárás
Kedvezmény
Up Hotel Budapest ****
A Restart Budapest Card tulajdonosok számára a szerződött szállodák a 2021.06.01. – 2022.06.30. közti időszakban (kivéve az egyes szállodák által kizárt napokon) 2+1 akciót kínálnak, vagyis 2 éjszaka foglalása esetén a programban résztvevő szállodák a harmadik éjszakát ingyenesen adják.
Amit ezzel kapcsolatban tudni érdemes: a konstrukció igénybevétele esetén a vendégnek magának kell lefoglalnia a szállodai szobát, kizárólag közvetlenül a szállodánál, e-mailben vagy telefonon keresztül. Javasoljuk, hogy aki élni szeretne a lehetőséggel, az minimum 7 nappal a tervezett látogatás előtt keresse fel a kiválasztott szállodát, hogy a foglalását biztosíthassa a Restart kártyával.

A helyről:

Az Up Hotel Budapest, a híres Andrássy út szomszédságában található 157 szobás 4* szálloda. A szálloda egyedülálló smart koncepcióval és több szobakategóriával rendelkezik, melyhez ingyenes kávé, tea és víz jár. Díjmentes szolgáltatásaink között megtalálható a fitneszterem és a szauna, illetve a napozó terasz használata is. BRKLYN Bistro & Bar éttermünk ínycsiklandó ételeket és italokat kínál.