Menü Bezárás
Kedvezmény
The Three Corners Lifestyle Hotel****
A Restart Budapest Card tulajdonosok számára a szerződött szállodák a 2021.06.01. – 2022.01.31. közti időszakban (kivéve az egyes szállodák által kizárt napokon) 2+1 akciót kínálnak, vagyis 2 éjszaka foglalása esetén a programban résztvevő szállodák a harmadik éjszakát ingyenesen adják.
Amit ezzel kapcsolatban tudni érdemes: a konstrukció igénybevétele esetén a vendégnek magának kell lefoglalnia a szállodai szobát, kizárólag közvetlenül a szállodánál, e-mailben vagy telefonon keresztül. Javasoljuk, hogy aki élni szeretne a lehetőséggel, az minimum 7 nappal a tervezett látogatás előtt keresse fel a kiválasztott szállodát, hogy a foglalását biztosíthassa a Restart kártyával.

A helyről:

A The Three Corners Lifestyle Hotel azokat az utazókat szólítja meg, akik első osztályú szolgáltatásokat keresnek, vagy olyan hely után kutatnak, melynek valódi lelke van. Az újonnan épült ingatlan egy csendes és nyugodt környezetben található, sétatávolságra Budapest történelmi, üzleti és bevásárló negyedeitől. A hotel a tökéletes szállásélményhez 60 kényelmes és modern szobát kínál.