Menü Bezárás
Kedvezmény
The Three Corners Hotel Anna *** Superior
A Restart Budapest Card tulajdonosok számára a szerződött szállodák a 2021.06.01. – 2022.01.31. közti időszakban (kivéve az egyes szállodák által kizárt napokon) 2+1 akciót kínálnak, vagyis 2 éjszaka foglalása esetén a programban résztvevő szállodák a harmadik éjszakát ingyenesen adják.
Amit ezzel kapcsolatban tudni érdemes: a konstrukció igénybevétele esetén a vendégnek magának kell lefoglalnia a szállodai szobát, kizárólag közvetlenül a szállodánál, e-mailben vagy telefonon keresztül. Javasoljuk, hogy aki élni szeretne a lehetőséggel, az minimum 7 nappal a tervezett látogatás előtt keresse fel a kiválasztott szállodát, hogy a foglalását biztosíthassa a Restart kártyával.

A helyről:

A The Three Corners Hotel Anna*** szálloda tökéletes választás a fiatal és trendi utazók számára. A történelmi homlokzatú épületben retró és modern stílus egyesül, így egyedülálló ˝Milleniumi érzést” nyújtanak a vendégeknek. A szálloda 44 kényelmes szobát kínál kortárs és vintage stílusban, mely egy kellemes parkosított udvar köré épült.