Menü Bezárás
Kedvezmény
The Aquincum Hotel****
A Restart Budapest Card tulajdonosok számára a szerződött szállodák a 2021.06.01. – 2022.06.30. közti időszakban (kivéve az egyes szállodák által kizárt napokon) 2+1 akciót kínálnak, vagyis 2 éjszaka foglalása esetén a programban résztvevő szállodák a harmadik éjszakát ingyenesen adják.
Amit ezzel kapcsolatban tudni érdemes: a konstrukció igénybevétele esetén a vendégnek magának kell lefoglalnia a szállodai szobát, kizárólag közvetlenül a szállodánál, e-mailben vagy telefonon keresztül. Javasoljuk, hogy aki élni szeretne a lehetőséggel, az minimum 7 nappal a tervezett látogatás előtt keresse fel a kiválasztott szállodát, hogy a foglalását biztosíthassa a Restart kártyával.

A helyről:

Az Aquincum Hotel a város egyik legrégibb részén, Óbudán található, a Duna-parton, az Árpád-híd lábánál. 310 vendégszobájával, éttermével és kávézójával, a 14 sokoldalúan berendezhető konferenciatermével és a méltán híres Aronia Spa fürdőjével, melynek termálvize egyenesen a Margitszigetről származik, szállodánk tökéletes kikapcsolódást nyújt pihenni vágyó és üzleti útra érkező vendégeink számára.

Kedvezményes szobafoglalás itt: https://be.synxis.com/?Hotel=57770&Chain=10210&&locale=en-GB&promo=RESTART
Promóciós kód: RESTART