Menü Bezárás
Kedvezmény
Mercure Budapest Castle Hill**** Hotel
A Restart Budapest Card tulajdonosok számára a szerződött szállodák a 2021.06.01. – 2022.01.31. közti időszakban (kivéve az egyes szállodák által kizárt napokon) 2+1 akciót kínálnak, vagyis 2 éjszaka foglalása esetén a programban résztvevő szállodák a harmadik éjszakát ingyenesen adják.
Amit ezzel kapcsolatban tudni érdemes: a konstrukció igénybevétele esetén a vendégnek magának kell lefoglalnia a szállodai szobát, kizárólag közvetlenül a szállodánál, e-mailben vagy telefonon keresztül. Javasoljuk, hogy aki élni szeretne a lehetőséggel, az minimum 7 nappal a tervezett látogatás előtt keresse fel a kiválasztott szállodát, hogy a foglalását biztosíthassa a Restart kártyával.

A helyről:

2019-ben teljesen felújított 4 csillagos szállodánk a belvárostól 10 percre, mégis nyugodt, pihentető környezetben, a Budai Vár lábánál található. Hazai és nemzetközi ételeink közül válogathat – Dining City Éttermi Hét nyertes a la carte éttermünkben. Szállodánk könnyen megközelíthető, és biztonságos parkolást nyújt kültéri parkolónkban vagy mélygarázsunkban.