Menü Bezárás
Kedvezmény
Hotel Nemzeti Budapest – MGallery**** superior
A Hello Budapest Kártya tulajdonosok számára a szerződött szállodák a 2022.07.01. – 2023.01.31. közti időszakban (kivéve az egyes szállodák által kizárt napokon) 2+1 akciót kínálnak, vagyis 2 éjszaka foglalása esetén a programban résztvevő szállodák a harmadik éjszakát ingyenesen adják.
Amit ezzel kapcsolatban tudni érdemes: a konstrukció igénybevétele esetén a vendégnek magának kell lefoglalnia a szállodai szobát, kizárólag közvetlenül a szállodánál, e-mailben vagy telefonon keresztül. Javasoljuk, hogy aki élni szeretne a lehetőséggel, az minimum 7 nappal a tervezett látogatás előtt keresse fel a kiválasztott szállodát, hogy a foglalását biztosíthassa a Restart kártyával.

A helyről:

A város szívében, a Blaha Lujza térnél, a négycsillagos Hotel Nemzeti Budapest MGallery történelmi épülete modern szobákat rejt. Központi elhelyezkedéséből adódóan tökéletes választás a város felfedezésére. Gyorsan elérhető a Duna part, számos étterem és bevásárlóközpont. Minden stílusos, légkondicionált szoba síkképernyős tv-vel, kávé- / teafőzővel és ingyenes 5G Wi-Fi-vel várja a vendégeket.