Menü Bezárás
Kedvezmény
Hotel Moments Budapest****
A Restart Budapest Card tulajdonosok számára a szerződött szállodák a 2021.06.01. – 2022.01.31. közti időszakban (kivéve az egyes szállodák által kizárt napokon) 2+1 akciót kínálnak, vagyis 2 éjszaka foglalása esetén a programban résztvevő szállodák a harmadik éjszakát ingyenesen adják.
Amit ezzel kapcsolatban tudni érdemes: a konstrukció igénybevétele esetén a vendégnek magának kell lefoglalnia a szállodai szobát, kizárólag közvetlenül a szállodánál, e-mailben vagy telefonon keresztül. Javasoljuk, hogy aki élni szeretne a lehetőséggel, az minimum 7 nappal a tervezett látogatás előtt keresse fel a kiválasztott szállodát, hogy a foglalását biztosíthassa a Restart kártyával.

A helyről:

A Hotel Moments Budapest történelmi épülete az Andrássy úton, Budapest legszebb sugárútján az Operaház, valamint számos lenyűgöző nevezetesség szomszédságában található. A szálloda 99, egyedi stílusú, 3 különböző kategóriájú szobával, valamint az egyedülálló Basilica lakosztállyal várja vendégeit. Reggeliző éttermünk helyben készített büfékínálatával remek lehetőséget nyújt városi felfedezőinknek.