Menü Bezárás
Kedvezmény
Danubius Hotel Helia****
A Hello Budapest Kártya tulajdonosok számára a szerződött szállodák a 2022.07.01. – 2023.01.31. közti időszakban (kivéve az egyes szállodák által kizárt napokon) 2+1 akciót kínálnak, vagyis 2 éjszaka foglalása esetén a programban résztvevő szállodák a harmadik éjszakát ingyenesen adják.
Amit ezzel kapcsolatban tudni érdemes: a konstrukció igénybevétele esetén a vendégnek magának kell lefoglalnia a szállodai szobát, kizárólag közvetlenül a szállodánál, e-mailben vagy telefonon keresztül. Javasoljuk, hogy aki élni szeretne a lehetőséggel, az minimum 7 nappal a tervezett látogatás előtt keresse fel a kiválasztott szállodát, hogy a foglalását biztosíthassa a Restart kártyával.

A helyről:

Budapesti városlátogatás és Spa élmények. A Danubius Hotel Helia széleskörű wellness, fitness szolgáltatásokkal, dunai kilátású szobákkal és változatos gasztronómiai kínálattal várja vendégeit a belvárostól csupán 15 percre, közel a Margitszigethez, a pesti Duna-parton. A szálloda saját parkolóval rendelkezik, metro és troli megállók a közelben találhatók.

Kedvezményes szobafoglalás itt: https://www.danubiushotels.com/hu/restart_hotelhelia