Menü Bezárás
Kedvezmény
Danubius Hotel Erzsébet City Center***
A Hello Budapest Kártya tulajdonosok számára a szerződött szállodák a 2022.07.01. – 2023.01.31. közti időszakban (kivéve az egyes szállodák által kizárt napokon) 2+1 akciót kínálnak, vagyis 2 éjszaka foglalása esetén a programban résztvevő szállodák a harmadik éjszakát ingyenesen adják.
Amit ezzel kapcsolatban tudni érdemes: a konstrukció igénybevétele esetén a vendégnek magának kell lefoglalnia a szállodai szobát, kizárólag közvetlenül a szállodánál, e-mailben vagy telefonon keresztül. Javasoljuk, hogy aki élni szeretne a lehetőséggel, az minimum 7 nappal a tervezett látogatás előtt keresse fel a kiválasztott szállodát, hogy a foglalását biztosíthassa a Restart kártyával.

A helyről:

Könnyű séta, városnézés, vásárlás, ücsörgés egy kávéházban – bármit is tervez remek kiindulópont vagyunk programjaihoz! Az 5. kerületben található szállodánk a Budapestet felfedezni vágyók körében nagyon népszerű: a belváros kellős közepén fekszik, pár lépés a Váci utca, rövid sétával elérhető a Duna-korzó és a legendás Vásárcsarnok is. A környék tele van látnivalókkal, üzletekkel és éttermekkel.

Kedvezményes szobafoglalás itt: https://www.danubiushotels.com/hu/restart_hotelerzsebet