Menü Bezárás
Kedvezmény
Courtyard by Marriott Budapest City Center****
A Restart Budapest Card tulajdonosok számára a szerződött szállodák a 2021.06.01. – 2022.01.31. közti időszakban (kivéve az egyes szállodák által kizárt napokon) 2+1 akciót kínálnak, vagyis 2 éjszaka foglalása esetén a programban résztvevő szállodák a harmadik éjszakát ingyenesen adják.
Amit ezzel kapcsolatban tudni érdemes: a konstrukció igénybevétele esetén a vendégnek magának kell lefoglalnia a szállodai szobát, kizárólag közvetlenül a szállodánál, e-mailben vagy telefonon keresztül. Javasoljuk, hogy aki élni szeretne a lehetőséggel, az minimum 7 nappal a tervezett látogatás előtt keresse fel a kiválasztott szállodát, hogy a foglalását biztosíthassa a Restart kártyával.

A helyről:

A központi elhelyezkedésének köszönhetően, kitűnő választás mind az üzleti utazók mind a szabadidő eltöltése céljából utazó vendégek számára. Budapest csodálatos látnivalói, akár a közeli tömegközlekedési eszközökkel, akár gyalogosan is könnyen megközelíthetőek. A gyönyörű, csendes és tágas szobák mellett, a rendkívüli vendégszeretet teszi különlegessé és emlékezetessé az itt tartózkodást.