Menü Bezárás
Kedvezmény
Corvin Hotel Budapest – Sissi*** és Corvin**** szárny
A Restart Budapest Card tulajdonosok számára a szerződött szállodák a 2021.06.01. – 2022.01.31. közti időszakban (kivéve az egyes szállodák által kizárt napokon) 2+1 akciót kínálnak, vagyis 2 éjszaka foglalása esetén a programban résztvevő szállodák a harmadik éjszakát ingyenesen adják.
Amit ezzel kapcsolatban tudni érdemes: a konstrukció igénybevétele esetén a vendégnek magának kell lefoglalnia a szállodai szobát, kizárólag közvetlenül a szállodánál, e-mailben vagy telefonon keresztül. Javasoljuk, hogy aki élni szeretne a lehetőséggel, az minimum 7 nappal a tervezett látogatás előtt keresse fel a kiválasztott szállodát, hogy a foglalását biztosíthassa a Restart kártyával.

A helyről:

Válassza szállodánkat, ahol három- és négycsillagos kényelmes szobáink mellett kedves vendéglátás várja. Zárt parkolónkban biztonságban tudhatja autóját is. A Dunához közeli szállodakomplexum egyik legnagyobb előnye, hogy kitűnő közlekedést garantál vendégeinek tömegközlekedéssel, de a város kedvelt idegenforgalmi látványosságai akár rövid gyalogos sétával is könnyedén elérhetőek.