Menü Bezárás
Kedvezmény
Corinthia Budapest*****
A Restart Budapest Card tulajdonosok számára a szerződött szállodák a 2021.06.01. – 2022.01.31. közti időszakban (kivéve az egyes szállodák által kizárt napokon) 2+1 akciót kínálnak, vagyis 2 éjszaka foglalása esetén a programban résztvevő szállodák a harmadik éjszakát ingyenesen adják
Amit ezzel kapcsolatban tudni érdemes: a konstrukció igénybevétele esetén a vendégnek magának kell lefoglalnia a szállodai szobát, kizárólag közvetlenül a szállodánál, e-mailben vagy telefonon keresztül. Javasoljuk, hogy aki élni szeretne a lehetőséggel, az minimum 7 nappal a tervezett látogatás előtt keresse fel a kiválasztott szállodát, hogy a foglalását biztosíthassa a Restart kártyával.

A helyről:

A Budapest szívéből büszkén kiemelkedő Corinthia szálloda a budapesti vendégszeretet egyik legendás képviselője. Az 1800-as évek vége óta álló falakon belül elegánsan hódolnak a modern luxusnak, egyben a minden sarkon felbukkanó múlt iránt is tisztelegnek. A közeli metróállomásról és villamosmegállókból könnyedén érhető el Budapest valamennyi látnivalója.