Menü Bezárás
Kedvezmény
Barceló Budapest****
A Restart Budapest Card tulajdonosok számára a szerződött szállodák a 2021.06.01. – 2022.01.31. közti időszakban (kivéve az egyes szállodák által kizárt napokon) 2+1 akciót kínálnak, vagyis 2 éjszaka foglalása esetén a programban résztvevő szállodák a harmadik éjszakát ingyenesen adják.
Amit ezzel kapcsolatban tudni érdemes: a konstrukció igénybevétele esetén a vendégnek magának kell lefoglalnia a szállodai szobát, kizárólag közvetlenül a szállodánál, e-mailben vagy telefonon keresztül. Javasoljuk, hogy aki élni szeretne a lehetőséggel, az minimum 7 nappal a tervezett látogatás előtt keresse fel a kiválasztott szállodát, hogy a foglalását biztosíthassa a Restart kártyával.

A helyről:

Kivételes elhelyezkedésének köszönhetően a Barceló Budapest elérhető közelséget biztosít vendégei számára a pezsgő magyar főváros legfőbb látnivalóihoz. A Barceló Budapest a történelmi városrész mesés helyszínén található, körülvéve múzeumokkal, történelmi épületekkel, valamint pezsgő éjszakai élettel. 179 gondosan megtervezett szobája maximális kikapcsolódást kínál vendégeinek.